MX mechanical - keyboard shortcut error for calculator
MX Mechanical SN: 2324SCT01KT8
Ticket: 12458938
Logi options+ version 1.60.496306
MX mechanical Firmware version 71.2.19
Edice Windows 11 Pro
Verze 23H2
Datum instalace 16.10.2022
Build operačního systému 22631.3007
Výkon Windows Feature Experience Pack 1000.22681.1000.0
Klávesová zkratka pro zobrazení kalkulačky se chová nestandardně, nahodile a zvláštně.
Nahodile se zobrazuje na pozadí ostatních zobrazených oken. Není možné do kalkulačky ihned psát, jelikož je schovaná například za zobrazeným Outlook nebo Adobe reader, nebo je kalkulačka v pozadí za Chrome. Musím se kurzorem myši na kalkulačku kliknout v liště start, aby se zobrazila. Tato chyba je nahodila, dělá jen někdy je to velice zvláštní a také velice otravné. Občas se kalkulačka zobrazí v popředí a je vidět, ale není aktivní. Nejde do ní psát. Musí se do ní kliknout kurzorem myši, aby byla kalkulačka aktivní a šlo do ní zapisovat.
Občas kalkulačka funguje zcela správně a po chvíli zase špatně.
Klávesnice MX mechanical jsem koupil dvě. Pro mě a mou kolegyni v práci. Oba máme naprosto stejný problém.
Software i firmware aktualizovaný na poslední verzi. Ona má windows 10, já používám windows 11.
V minulosti jsem měl již mnoho klávesnic jiných značek s klávesovou zkratkou pro zobrazení kalkulačky. Bez této zkratky se v práci neobejdu, používáme téměř celý den.
Nikdy jsem se s takovou nahodilou chybou i jiných značek nesetkal.
Klávesová zkratka pro kalkulačku, by měla zobrazit kalkulačku na popředí a po stisknutí numerických kláves ihned zapisovat. S tímto asi budeš semnou souhlasit. Nejspíš sejde o chybu v programu Logi options+ nebo firmwaru klávesnice MX mechanival.
Prosím předejte Vašim technikům pro bližší prověření.
V tomto stavu je klávesová zkratka pro zobrazení kalkulačky nepoužitelná, tato nahodila chyba je velice otravná.
-
pelaird commented
I just bought the MX Keys S (01/21/2023) and have the same issue with the calculator key. It does not open with focus.