Posiadam waszą mysz MX3 oraz klawiaturę MX Keys. Kosztowało to razem kupę kasy. Byłem zadowolony... do czasu gdy nie zacząłem jej używać z M
Posiadam waszą mysz MX3 oraz klawiaturę MX Keys. Kosztowało to razem kupę kasy. Byłem zadowolony... do czasu gdy nie zacząłem jej używać z Mac na M1. Od tego czasu to jest kompletna katastrofa, będę zmuszony odstawić ten zestaw i szeroko go odradzać wszędzie gdzie mogę, bo przy takiej klasie sprzętu i cenie zakupu nie powinno być problemu z naprawieniem niekompatybilności a jest olbrzymi. Najpierw obiecujeice, że nowa wersja softu załatwi sprawę, teraz gdy ją zainstalowałem, to problemy się piętrzą. Nie dość, że zerwania i latencja nadal się pojawiają (choć rzadziej) to teraz orientacja scrolla się sama potrafi przestawić a ustawienie prędkości scrollowania w ogóle nie działa. To samo z definicją własnych skrótów pod przyciskami - zero interakcji. Pomijam już fakt, że ów nowy soft nie widział przez wieki po zainstalowaniu sprzętu... Katastrofa! No i jeszcze flow... Zero działania. Z zadowolonego klienta stanę się Waszym tępicielem, takie "wsparcie" jest niedopuszczalne. Brak słów :(